15 Shkurt – Dita Ndërkombëtare e Kancerit të Fëmijërisë

Dita Ndërkombëtare e Kancerit të Fëmijërisë (International Childhood Cancer Day) është një fushatë globale bashkëpunimi për të rritur ndërgjegjësimin dhe për të promovuar një vlerësim më të madh dhe kuptim më të thellë të sfidave me të cilat përballen fëmijët dhe adoleshentët me kancer, të mbijetuarit dhe familjet e tyre. ICCD thekson nevojën për qasje më të baRead More…

Bursa Erasmus + mësimdhënie/ trajnim në Universitetin e Nishit (University of  Nis) në Serbi.

Thirrje për mobilitete mësimdhënie/ trajnim në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA 107 International Credit Mobility në Universitetin e Nishit (University of  Nis) në Serbi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Nishit  (University of Nis) në Serbi në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA107, fton stafin eRead More…

Syn+Ergasia Jobs&Skills Fair 2022, a Festival of Recruitment, Skills Development, and Career Opportunities.

The Embassy of Greece in Albania, in partnership with the Municipality of Tirana and the Hellenic Business Association of Albania invite you to the Syn+Ergasia Jobs&Skills Fair 2022, a Festival of Recruitment, Skills Development, and Career Opportunities. When: February 23rd and 24th, 2022 Where: Palace of Congresses (Pallati i Kongreseve), Tirana, Albania. The Syn+Ergasia Jobs&SkRead More…