njoftime Thirrje

NJOFTIM

Njoftim për personelin e UV dhe Studentët

Ju njoftojmë se data 29 dhe 30 Nëntor, do të jenë pushim për shkak të festave zyrtare të Nëntorit.

Veprimtaria e përditshme e personelit të UV dhe mësimi do të rifillojë në datë 1 Dhjetor 2021.

Ju faleminderit!