Workshop: “Platformat e mësimdhënies online dhe ndikimi i tyre mbi lirinë akademike dhe të drejtën për arsim”, 10 dhjetor 2021

Në kuadër të projektit “Platformat e mësimdhënies online dhe ndikimi i tyre mbi lirinë akademike dhe të drejtën për arsim”, në datën 10 dhjetor 2021 në Fakultetin e Shkencave Humane, zhvillohet workshop-i  me po të njëjtin titull. Janë të ftuar të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje të paraqesin propozimet e tyre për prezantime në formatin poster në adresën ldpfRead More…

Një tjetër sukses për Universitetin “Ismail Qemali Vlorë”.

Pas përfundimit të shqyrtimit të aplikimit për programin e studimit “Doktorantë” në “Studime gjuhësore, letrare e kulturore” Ministria e Arsimit dhe Sportit  përmes shkresës zyrtare  Nr. 6304 Prot, të datës 05.11. 2021, Drejtoria e Përgjithshme Rregullatore bën me dije se aplikimi i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë për këtë program studimi kalon në fazën tjetërRead More…