[:sq]Njoftim për Plotësimin e Pyetësorit për Vlerësimin e Shërbimeve ndihmës-akademike dhe Administrative [:]

[:sq]  Të dashur studentë, A e dini se tanimë ju mund të vlerësoni edhe shërbimet ndihmës akademike dhe administrative që merrni në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë?! Nëse gjatë vitit akademik ju keni marrë së paku një herë shërbim në sekretarinë mësimore, në zyrën e studentit, në bibliotekë, zyrën e projekteve dhe marrëdhënieve me jashtë, ju lutemRead More…

[:sq]Njoftim për Plotësimin e Pyetësorëve[:]

[:sq] Të dashur studentë, Tanimë ka nisur proçesi i plotësimit të pyetësorëve të studentëve për vlerësimin e cilësisë së mësimdhënies për lëndët e çdo programi studimi. Jeni të lutur nëpërmjet adresës suaj në UVMS të plotësoni pyetësorin sinqerisht dhe sa më afër së vërtetës duke qenë se opinioni juaj është  një burim i rëndësishëm infomacioni për rritRead More…