njoftime Thirrje

[:sq]​Edicioni i 3-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoaras, Rumani[:]

[:sq] Edicioni i 3-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoaras, Rumani

Universiteti Perëndimor i Timishoaras (​West University of Timisoara) në Rumani, po organizon edicionin e 3-të të Shkollës Verore në periudhën 30 gusht – 12 shtator 2021, i cili synon t’u ofrojë studentëve Bachelor dhe Master mundësinë për të marrë pjesë në një program studimi / trajnimi dy javor, duke u zhvilluar në një format online.

Studentët kanë mundësi të zgjedhin nga një larmi kursesh që pasqyrojnë karakterin gjithëpërfshirës të universitetit.

Afati i fundit i aplikimit: 16 korrik 2021

Tarifa e pjesëmarrjes: 50 Euro

Më shumë informacion rreth aplikimit në Shkollën Verore të WUT gjendet në linkun:

https://ri.uvt.ro/west-university-of-timisoara-late-summer-school-3rd-edition/?lang=en

 

Flyer_WUT (Late) Summer School online_2021 (1)

[:]