[:sq]Çertifikata online nga Universiteti i Shëndetit Global[:]

[:sq]Çertifikata online nga Universiteti i Shëndetit Global Universiteti i Shëndetit Global ofron më shumë se 20 programe çertifikimesh online, të cilat zhvillojnë dhe brumosin liderët e tanishëm dhe të adhshëm të shëndetit global. Çertifikatat përfshijnë kurse me shkrim dhe diskutime të regjistruara në panel, të cilat janë të disponueshme për t’u shqyrtuar në internRead More…

[:sq]Kurse të reja verore nga Universiteti i Padovës në Itali[:]

[:sq]Kurse të reja verore nga Universiteti i Padovës në Itali  ​Universiteti i Padovës ka pasuruar lëndët për semestrin verë 2021 me 3 (tre) kurse të reja për kulturën dhe historinë italiane. Këto kurse fokusohen në një periudhë specifike të historisë italiane dhe kanë për qëllim prezantimin e historisë, shoqërisë dhe kulturës italiane te studentët. Kurset do të pRead More…