[:sq]Bursa Erasmus + për student në Universitetin e Klagenfurt (The University of Klagenfurt) në Austri.[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Klagenfurt (The University of Klagenfurt) në Austri. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Klagenfurt (The University of Klagenfurt) në Austri hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të PrRead More…

[:sq]Konkurs “Krijim i video promovuese për Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë”[:]

[:sq]Konkurs për videon më të mirë Universiteti i Vlorës fton të gjithë studentët e apasionuar pas fotografisë dhe videove të krijojnë një video promovuese për Universitetin e Vlorës. Kriteret: Video duhet të pasqyrojë të 4-t fakultetet e UV Video duhet të pasqyrojë jetën studentore. Kohëzgjatja 5 – 7 minuta Do të ketë 2 fitues me nga 20.000 lekë secili. Read More…