njoftime Thirrje

[:sq]Konkurs “Krijim i video promovuese për Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë”[:]

[:sq]

Konkurs për videon më të mirë

Universiteti i Vlorës fton të gjithë studentët e apasionuar pas fotografisë dhe videove të krijojnë një video promovuese për Universitetin e Vlorës.

Kriteret:

  • Video duhet të pasqyrojë të 4-t fakultetet e UV
  • Video duhet të pasqyrojë jetën studentore.
  • Kohëzgjatja 5 – 7 minuta
  • Do të ketë 2 fitues me nga 20.000 lekë secili.
  • Afati deri më 30 Qershor 2021
  • Videot do të dorëzohen në Drejtorinë e Edukimit në UV
  • Do të ngrihet një komision nga UV për vlerësimin.
  • Fituesit shpallen në 5 Korrik 2021 në faqen zyrtare të UV
  • Çdo student mund të jetë pjesëmarrës

[:]