[:sq]NJOFTIM – Buletini Shkencor – Aplikim për artikuj shkencor[:]

[:sq]Ju njoftojmë se janë hapur aplikimet për të dërguar artikujt shkencorë për numrin 4, Vellimi 2 – 2021 i Buletinit Shkencor.  Artikujt duhet të dërgohen në adresen email  publikime@univlora.edu.al  Afati i fundit për aplikim është data 30.06.2021 Artikujt do të vlerësohen nga Bordi Shkencor[1] i UV-së.   ——————————————————–Read More…

[:sq] Shkolla Verore Ndërkombëtare USEK[:en]USEK has launched its International Summer School in July 2021[:]

[:sq]Programi i Shkollës  Verore Ndërkombëtare USEK është një program emocionues i krijuar për studentë ndërkombëtarë. Programi synon t’u japë studentëve të interesuar një mundësi për të zbuluar Libanin nga një këndvështrim më i gjerë dhe më i thellë. Ky program në internet kombinon kurse interesante dhe aktivitete sociale, të cilat janë një portë për kulturëRead More…