[:sq]NJOFTIM[:]

[:sq]NJOFTIM Ju njoftojmë se data 3 dhe 4 Maj 2021, do të jenë pushim për shkak të festave zyrtare të 1 Majit dhe Pashkëve Ortodokse. Veprimtaria e përditshme do të rifillojë në datë 5 Maj 2021.[:]Read More…

[:sq]Bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin e Padovës, (University of Padoua), Italy.[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Padovës, (University of Padoua), Italy. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Padovës, (University of Padua) në Itali hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit Erasmus+ për koRead More…