njoftime

[:sq]NJOFTIM[:]

[:sq]

NJOFTIM

Ju njoftojmë se data 3 dhe 4 Maj 2021, do të jenë pushim për shkak të festave zyrtare të 1 Majit dhe Pashkëve Ortodokse.

Veprimtaria e përditshme do të rifillojë në datë 5 Maj 2021.

[:]