[:sq]Thirje për Bursa Erasmus +, për studentet në Universitetin Zielona Gora, Poloni[:]

[:sq]Thirrje për mobilitete studimi në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1 International Credit Mobility në  Universitetin  e  Zielona Gora-s në Poloni  (University of Zielona Gora). Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin  e  Zielona Gora-s në Poloni  (University of Zielona Gora), hap thirrjen për mobilitete studentësh nRead More…

[:sq]PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PJESSHME PRANË DEPARTAMENTIT TË EKONOMIKSIT[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 35, datë 13.04.2021 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1 (NJË) PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PJESSHME PRANË DEPARTAMENTIT TË EKONOMIKSIT, FAKULTETI I EKONOMISË, PËR TË MBULUAR SEMINARET E LËNDËS ECN 220 “STATISTIKË Read More…

[:sq]Urim i Rektorit të UV Prof. Roland Zisi për muajin e Ramazanit[:]

[:sq]Të nderuar studentë, pedagogë, punonjës të administratës së UV dhe qytetarë të Vlorës. Me rastin e fillimit të muajit të madhërishëm të Ramazanit, dëshiroj t’ju shpreh urimet e mia më të përzemërta duke ju uruar agjërim të lehtë, harmoni, qetësi shpirtërore dhe begati në familjet tuaja. Uroj që në këtë muaj të shenjtë, të cilësuar si muaji i mirëkuptRead More…