njoftime Thirrje

[:sq]​Konferenca e 17-të ndërkombëtare e ASECU-t[:en] 17th International Scientific Conference of ASECU[:]

[:sq]Konferenca e 17-të ndërkombëtare e ASECU-t

 Fakulteti Ekonomiks në Universitetin e Beogradit do të mirëpresë dhe organizojë këtë vit konferencën e 17-të ndërkombëtare të ASECU-t  me temë “Post-COVID19 në SEE dhe Rajonin e Detit të Zi”.

Konferenca organizohet dhe me rastin e 25 vjetorit të ASECU-t në 13-14 Shtator 2021, Beograd, Serbi dhe do të bashkojë ekspertët e vendeve SEE dhe të Rajonit të Detit të Zi, si dhe nga e gjithë bota. Rezultatet e pyetjeve dhe sfidave do të kontribuojnë në debat shkencor dhe politik në rajon në lidhje me hapjen Post-COVID19. Të dy llojet e punimeve empirike dhe metodologjike kërkimore janë të mirëpritura.

I gjithë informacioni përkatës i konferencës do të azhornohet rregullisht në: http://www.ekof.bg.ac.rs/scientific-activities/conferences/international-conferences/xvii-asecu-conference/?lang=en dhe në faqen e internetit të ASECU-t.

XVII ASECU Conference -Call for Papers[:en]

We have the pleasure to announce the Call for papers of the 17th International Scientific Conference of ASECU which, this year, is hosted and organized by the Faculty of Economics, University of Belgrade, on the topic:

Post-COVID19 in SEE and Black Sea Region 

Responses towards SDGs.

The Conference is organized on the occasion of the 25th anniversary of ASECU and it will take place on 13-14 September 2021, Belgrade, Serbia

The Conference will bring together leading experts both from SEE countries and Black Sea Region and around the world. The outcome of the discussions will contribute scientific and policy debate in the region regarding the open Post-COVID19 questions and challenges. Both empirical and methodological research papers are equally welcome..

All relevant information about the Conference will be regularly updated at  http://www.ekof.bg.ac.rs/scientific-activities/conferences/international-conferences/xvii-asecu-conference/?lang=en and the ASECU web site.

XVII ASECU Conference -Call for Papers

[:]