njoftime Thirrje

[:sq]Universiteti i Torinos në Itali organizon Eventin Online Dita e Hapur në UniTorino ku janë të ftuar të marrin pjesë studentë të UV-së[:]

[:sq]EVENTI ONLINE “DITA E HAPUR NË UNIVERSITETIN E TORINOS”

Universiteti i Torinos në Itali organizon ditën e enjte më 08.04.2021 eventin “Dita e hapur në UniTorino”. Eventi do të organizohet online dhe mirëpret studentë ndërkombëtarë të interesuar mbi programet akademike të Universitetit të Torinos, kryesisht atyre të ofruara në gjuhën angleze. Gjatë eventit, pjesëmarrësit do të kenë mundësi të bashkëbisedojnë me pedagogë dhe staf të UniTorinio-s të cilët do të jenë të gatshëm t’ju përgjigjen të gjitha pyetjeve të mundshme në lidhje me aplikimin pranë këtij universiteti.

Pjesëmarrja në event është falas dhe ju mund të rregjistroheni në linkun e mëposhtëm:

http://masters.docsity.com/unito-online-open-day/

 

[:]