[:sq]UV mirëpret studentët Erasmus+ nga Universiteti i Ataturku-t, Turqi.[:en]UV welcomes Erasmus+ students from Ataturk University, Turkey.[:]

[:sq]  Universiteti “Ismail Qemali” Vlore, mirëpriti sot dy studentë nga Universiteti i Ataturku-t në Turqi, Burak Sendur dhe Kaan Kirmizi të cilës vijnë nëpërmjet programit të shkëmbimit studentor Erasmus+ për të vijuar studimet e tyre për një periudhë 5 mujore në Departamentin e Gjuhëve të Huaja pranë UV-së. I urojmë studentëve suksese dhe qëndrim të mbarëRead More…