njoftime

[:sq]UV mirëpret studentët Erasmus+ nga Universiteti i Ataturku-t, Turqi.[:en]UV welcomes Erasmus+ students from Ataturk University, Turkey.[:]

[:sq] 

Universiteti “Ismail Qemali” Vlore, mirëpriti sot dy studentë nga Universiteti i Ataturku-t në Turqi, Burak Sendur dhe Kaan Kirmizi të cilës vijnë nëpërmjet programit të shkëmbimit studentor Erasmus+ për të vijuar studimet e tyre për një periudhë 5 mujore në Departamentin e Gjuhëve të Huaja pranë UV-së.

I urojmë studentëve suksese dhe qëndrim të mbarë në UV dhe në qytetin e Vlorës!

 

[:en] 

University of Vlore “Ismail Qemali”, welcomed today two students from Ataturk University in Turkey, Burak Sendur and Kaan Kirmizi, who come through Erasmus+ Credit Mobility program to continue their studies for 5-months in the Department of Foreign Languages at UV.

We wish the students success and a good stay at UV and in the city of Vlore!

[:]