njoftime Projekte Thirrje

[:sq]Aplikoni për programe të shumta bursash nga OeAD[:]

[:sq]

Tani mund të aplikoni për programe të shumta bursash nga OeAD.

Aplikimet për programet, si Ernst Mach-weltweit, Franz Werfel dhe Richard Plaschka janë të hapura për aplikantë nga e gjithë bota, ndërsa CEEPUS dhe programet dypalëshe të veprimit janë të kufizuara sipas rajoneve. Bursa Marietta Blau, aplikimi për të cilën është i hapur gjithashtu për aplikantë nga e gjithë bota, u mundëson studentëve të universiteteve austriake që ndjekin programe të Doktoraturës, të shkojnë jashtë vendit për të kryer në mënyrë optimale disertacionin e tyre.

Informacione të mëtejshme mbi këto dhe shumë programe të tjera bursash nga  OeAD mund të gjeni këtu.

Gjithashtu informacione të përgjithshme në lidhje me studimet në Austri mund të gjeni në faqen e internetit: www.studyinaustria.at.

[:]