[:sq]Takimi Informues Erasmus+ në Qytetin e Vlorës[:]

[:sq] Takimi Informues Erasmus+ në Qytetin e Vlorës Ditën e martë u zhvillua takimi informues mbi programin Erasmus+ dhe mundësitë që studentët dhe të rinjtë shqiptar kanë për të studjuar në universitet Europiane. Dëshmi nga tre studentë nga qyeteti i Vlorës që kanë zhvilluar eksperiencën shkëmbime studentore në programin Erasmus+, u ndanë në këtë aktivitet.Read More…

[:sq]Monitorim Projekti KnowHub[:]

[:sq] Datë 10 Nëntor Vendodhja: Universiteti i Vlorës “ Ismail Qemali” Aktiviteti: Monitorim Projekti KnowHub Projekti KNOWHUB, i mbështetur nga programi Erasmus+ “Rritje Kapaciteti ne AL”, titulluar “Reconnecting universities and enterprises to unleash regional innovation and entrepreneurial activity” i përbërë nga Partner, me pjesëmarrjen në partneritet të #️⃣UniversRead More…

[:sq]Gara e studentëve: Sfida Covid-19 – thirrje për ide të politikave për të gjithë studentët e talentuar[:]

[:sq] Gara e studentëve: Sfida Covid-19 Këshilli Britanik ka hapur thirrjen për ide të politikave për të gjithë studentët e talentuar, të cilët ndjekin studimet Bachelor dhe Master në një program të caktuar studimi për të adresuar sfidat që ka sjellur pandemia COVID-19. Gara e studentëve:Sfida Covid-19 është një sfidë e studentëve dedikuar propozim-hartimit të politikavRead More…