[:sq]Thirrje për  mobilitete studimi dhe mësimdhënieje Erasmus + në  Universitetin  e Iashit “Alexandru Ioan Cuza” në Rumani[:]

[:sq]  Thirrje për  mobilitete studimi dhe mësimdhënieje në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në  Universitetin  e Iashit “Alexandru Ioan Cuza” në Rumani (“Alexandru Ioan Cuza” University of Iasi). Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Iashit “Alexandru Ioan Cuza” në Rumani (Read More…

[:sq]Thirrje për mobilitete Student Erasmus + International Credit Mobility në Universitat de les Illes Balears (UIB)[:]

[:sq]Thirrje për mobilitete në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility në Universitat de les Illes Balears (UIB) Në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility hapet thirrja për mobilitete studenti dhe stafi drejt Universitat de les Illes Balears (UIB). Janë të lutur të aplikojnë studentët që studiojnë në programet e studimit në gjuhën angleze dhe stafi akaRead More…

[:sq]Njoftim Punësimi – Personel Akademik me Kohë të Pjesshme[:]

[:sq]NJOFTIM Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 65, datë 05.11.2020 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë:   4 (KATËR) PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PJESSHME NË GRUP LËNDËT E INXHINIERISË MEKANIKE, NAVALE, PËR VITIN AKADEMIK 2020-2021, PRANË DEPARTAMENTITRead More…

[:sq]Njoftim Punësimi – Personel Akademik me Kohë të Pjesshme për Lëndët e Inxhinierisë Elektrike[:]

[:sq]NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 66, datë 05.11.2020 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë:   2 (DY) PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PJESSHME NË GRUP LËNDËT E INXHINIERISË ELEKTRIKE, PËR VITIN AKADEMIK 2020-2021, PRANË DEPARTAMENTIT TË INRead More…

[:sq]Takim Informues mbi Mundësitë e Programit Erasmus+[:]

[:sq]#Erasmus+in Vlora  Ditën e martë datë Nëntor, në orën 17:00, Zyra Kombëtare Erasmus+ në bashkëpunim me Universitetin e Vlorës “Ismail Qemali” dhe Qendrës Rajonale Rinore Vlorë, do të zhvillojnë një takim informues mbi mundësitë e programit Erasmus+. #EUerasmusplus #exchangestudents #erasmusmundus #erasmusprogramme #jointprogramme #jointmaster #shkembimstudentoreRead More…