[:sq]THIRRJE ASECU[:]

[:sq]THIRRJE ASECU ASECU shpall një thirrje të veçantë për numrin e revistës SEEJE (South-Eastern Europe Journal of Economics) për temën “Efektet Socio-Ekonomike Lidhur me Krizën Pandemike Specifikisht në Rajonin e Europës Jugore, Lindore dhe Detin e Zi”. Mirëpriten kontributet origjinale teorike dhe/ose empirike për temën e përmendur më lart deri më 31 korrik 2020. DorëzRead More…