[:sq]Bursa Shtetërore nga Qeveria e Hungarisë[:]

[:sq]Ju bëjmë me dije se Qeveria e Hungarisë, përmes Fondacionit Publik Tempus, për vitin akademik 2020-2021, ka shpallur programin e bursave shtetërore “Stipendium Hungaricum” për shtetasit e huaj, të cilët dëshirojnë të ndjekin studimet pranë universiteteve publike të Hungarisë.  Ju lutemi shpërndarjen e këtij njoftimi sa më gjerë. Theksojmë se të gjithë kandidatët Read More…

[:sq]UCTM-UV: workshop dy ditor mbi kërkimin shkencor me impakt në zhvillimin e qëndrueshëm[:]

[:sq]Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit midis Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Universitetit të Teknologjive Kimike dhe Metalurgjike, Sofie,  Bullgari, në datat 9dhe 10 Dhjetor, 2019 u zhvillua workshop-i me temë: Kërkimi Akademik me impakt në zhvillimin rajonal. Ky takim ishte rezultat i një bashkëpunimi të ngushtë të Qendrës së Zhvillimit Rajonal dhe DepartameRead More…

[:sq]Aktivitet informues nga Departamenti i Drejtësisë[:]

[:sq]Në datën 22 Nëntor u zhvillua aktiviteti informues për nismën ligjvënëse të zgjedhësve, organizuar nga Qendra për Nisma Ligjore Qytetare në bashkëpunim me Universitetin “Ismail Qemali”, Fakultetin e Shkencave Humane dhe Drejtësisë, Departamenti i Drejtësi. Ky aktivitet u drejtua nën kujdesin e veçantë të Prof. Dr. Aurela Anastasi.  [:]Read More…