[:sq]Bashkohu me ne në bamirësi[:]

[:sq]Universiteti”Ismail Qemali ” Vlorë si çdo fundvit do të organizoj një festë bamirësie për fëmijët e “Shtëpisë së foshnjes Vlorë” dhe fëmijët e shkollës “PLM ” Ju ftojmë të gjithëve të bëheni pjesë e nismës tonë “Festat duan dashuri” duke kontribuar sado pak për këta fëmijë . Jeni të mirëpritur deri ditën e Premte datë 13.12.2019 pranë Sektorit të KomuniRead More…

[:sq]Bursa Erasmus +për student pranë Universitetit Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me universitetin Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave tRead More…

[:sq]Call for papers ASECU[:]

[:sq]Dear Members of ASECU We are glad  to inform you 16th International Conference 2020 of ASECU is going  to be organized in Novosibirsk, Russia  on the 21-22 May 2020,  under the topic: GLOBAL SOCIAL AND ECONOMIC CHALLENGES AND REGIONAL DEVELOPMENT The Conference is organized by University Novosibirsk State University of Economics and Management (NSUEM) Novosibirsk, Russia, member oRead More…

[:sq] Publikimi i Raportit të Analizës së Pyetësorëve të Studentëve[:]

[:sq]Në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr.531, datë 11.09.2018 “ Për Miratimin e Kodit të Cilësisë së Arsimit të Lartë”, Standarti VI.5, Kriteri.2 është përpiluar Raporti i Analizës së Pyetësorëve të Studentëve për Cilësinë e Mësimdhënies për çdo Lëndë të çdo Programi Studimi. Informacioni i publikuar në raport respekton lirinë dhe etikën aRead More…