Zgjidh Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë – Zgjidh të ardhmen tënde

[:sq]Zgjidh Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë Zgjidh të ardhmen tënde KALENDARI I APLIKIMIT NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI”, VLORË U-Albania (https://ualbania.arsimi.gov.al/) Raundi 1: 31 Korrik – 5 Gusht 2019 Zgjidhni Universitetin e VLorës Njoftim: Procesi i aplikimit dhe regjistrimit në UV kryhet përmes portalit U-ALBANIA (https://ualbania.arsimi.gov.al/UniversitRead More…

[:sq]Zgjidh Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë – Tani Po, Mundesh[:en]Zgjidh Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë[:]

[:sq] Zgjidh Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë Tani Po, Mundesh Regjistrohu për të ardhmen tënde   KALENDARI I APLIKIMIT NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI”,   U-Albania (https://ualbania.arsimi.gov.al/)   Raundi 1: 31 Korrik – 5 Gusht 2019 Zgjidhni Universitetin e VLorës   Njoftim: Procesi i aplikimit dhe regjistrimit në UV kRead More…