njoftime

[:sq]Zgjidh Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë – Tani Po, Mundesh[:en]Zgjidh Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë[:]

[:sq]

Zgjidh Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë
Tani Po, Mundesh
Regjistrohu për të ardhmen tënde
 
KALENDARI I APLIKIMIT NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI”,
 
U-Albania (https://ualbania.arsimi.gov.al/)
 
Raundi 1:
31 Korrik – 5 Gusht 2019
Zgjidhni Universitetin e VLorës
 
Njoftim: Procesi i aplikimit dhe regjistrimit në UV kryhet përmes portalit U-ALBANIA (https://ualbania.arsimi.gov.al/Universitet/Info/7).
 
Për çdo pyetje dhe paqartësi kontaktoni UV në: e-mail: info@univlora.edu.al

[:en]

Zgjidh Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë
Tani Po, Mundesh
Regjistrohu për të ardhmen tënde
 
KALENDARI I APLIKIMIT NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI”,
 
U-Albania (https://ualbania.arsimi.gov.al/)
 
Raundi 1:
31 Korrik – 5 Gusht 2019
Zgjidhni Universitetin e VLorës
 
Njoftim: Procesi i aplikimit dhe regjistrimit në UV kryhet përmes portalit U-ALBANIA (https://ualbania.arsimi.gov.al/Universitet/Info/7).
 
Për çdo pyetje dhe paqartësi kontaktoni UV në: e-mail: info@univlora.edu.al

[:]