[:sq]Takim miqësor midis Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Z. Zhou Ding, Ambasador i Republikës Popullore të Kinës në Republikën e Shqipërisë.[:en]Friendly meeting between Prof. Dr. Dr. Roland Zisi, Rector of “Ismail Qemali” University of Vlora and Mr. Zhou Ding, Ambassador of the People’s Republic of China in the Republic of Albania.[:]

[:sq]Pranë ambienteve të rektoratit më datë 12.06.20196, u zhvillua takimi midis Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Z. Zhou Ding, Ambasadorit të Ri të Republikës Popullore të Kinës në Republikën e Shqipërisë. Në takim u diskutua për bashkëpunimet bilaterale të Universitetit tonë me Universitetet e Kinës, Shkëmbimeve të Profesorëve dhe studentëvë. GRead More…

[:sq]PERSONEL NDIHMËSAKADEMIK ME KARAKTER MËSIMOR[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 43, datë 18.06.2019 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: PERSONEL NDIHMËSAKADEMIK ME KARAKTER MËSIMOR Specialiste e Qendrës Kërkimore Shkencore” pranë Qendrës Kërkimore Shkencore Albanologjike dhe Ballkanistike të FaRead More…