[:sq]Njoftim![:en]Notice![:]

[:sq]Ju njoftojmë se, Zyra Kombëtare Erasmus + Tiranë në bashkëpunim me Drejtorinë e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Projekteve, organizojnë në datën 31 Maj 2019, ora 09:15, në Sallën Rilindja të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, aktivitetin informues “Info Day Erasmus+” për studentë e pedagogë. Qëllimi i aktivitetit ka të bëjë me informimin mbi mundëRead More…

[:sq]NJOFTIM PËR VETËKANDIDIM TË STUDENTËVE TË UV-së NË KZS (KOMISIONI ZGJEDHOR STUDENTOR) NË FAKULTETE[:en]ANNOUNCEMENT FOR UV STUDENTS IN THE SEC (STUDENT ELECTORAL COMMISSION) IN THE FACULTIES [:]

[:sq]Në kuadër të zgjedhjes të Këshillave Studentore në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, KIZS (Komisioni Institucional Zgjedhor i Studentëve) njofton: Shpalljen e periudhës së vetëkandimit të studentëve për të qenë anëtar të KZS pranë çdo fakulteti, prej datës 27.05.2019 deri ditën e premte, datë 31.05.2019, ora 12:00. Dorëzimi i dokumentave për vetëkandidimRead More…