[:sq]Hapen thirrjet e 3-ta për Projekt – Propozime, PA1 dhe PA2, Programi Interreg ADRION 2014-2020[:]

[:sq]Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se Programi Transnacional ADRION 2014-2020 lançon Thirrjet e 3ta për Projekt Propozime të orientuara në Aksin Prioritar 1 – Inovacioni (Rajon Inovator dhe i Zhvilluar) dhe Aksin Prioritar 3 – Transporti (Rajon i Ndërlidhur). Projekt Propozimet për Thirrjen e 1rëtë fokusuar në Aksin Prioritar 1 mund të dorëzohen prejRead More…

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 në Universitetin Katolik të Ruzomberok (Catholic University in Ružomberok) në Sllovaki [:]

[:sq]  Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 në Universitetin Katolik të Ruzomberok (Catholic University in Ružomberok) në Sllovaki     Universiteti i Vlorës  “Ismail Qemali”,  në bashkëpunim me Universitetin Katolik të Ruzomberok (Catholic University in Ružomberok) në Sllovaki në kuadërRead More…

[:sq]Aleksandër Çipa dhe libri i tij “Deti nuk ka portë”[:en]Book Promotion “The Sea Has No Gate” by Alexander Çipa[:]

[:sq] Aleksandër Çipa dhe libri i tij “Deti nuk ka portë”, të Hënën, më 27 Maj, ora 11:00 në Universitetin ‘Ismail Qemali” Departamenti i Gjuhë-Letërsisë në bashkëpunim me Qendrën e Studimeve të Albanologjisë dhe Ballkanistikës, me Botimet Dritëro, si dhe me Bibliotekën “Nermin Vlora Falaski”, ditën e Hënë, datë 27.05. 2019, në sallën “ Rilindja ”, oraRead More…