[:sq]Thirrje nga Universiteti Torinos[:]

[:sq]Universiteti i Torinos shpall thirrjen për 97 vende për profesorë vizitorë nga vendet e BE-së dhe ato jo të BE-së për vitin akademik 2019/2020. Kjo thirrje shpallet në kuadër të programeve ad hoc për tërheqjen e profesorëve vizitorë ndërkombëtar në të gjitha fushat shkencore.   Aplikimet duhet të dorëzohen deri më 20 Maj 2019, ora 11.00 CEST (Koha Qendrore Read More…