njoftime

[:sq]SCfSD- Conference 2019[:]

[:sq]

Thirrje për aplikime me punime shkencore në Konferencën e 6-të Ndërkombetare me temë

“Sfidat Shkencore për një zhvillim të qëndrueshëm 2019”

Në datat 3  dhe 4 Maj 2019,  organizuar

Nga konsorciumi   i partnerëve

  1. Universiteti Ismail Qemali Vlore, Albania
  2. Universiteti Ndërkombetar i Strugës, Macedonia
  3. Universiteti Alkesander Xhuvani Elbasan, Albania

Partnerë të asociuar

Universiteti i Kalabrisë, Itali

Unversiteti Sancti Cyrili, Maltë

Eventi do të zhvillohet këtë herë  në mjediset e Universiteti Ismail Qemali Vlorë

Konferenca do te perfshijë  tema kryesore  si

Area 1: Çështje të Ekonomisë

Area 2. Inxhinieri dhe Teknologjitë e informacionit dhe komunikimit

Area 3.Çështje të njohurive humane  dhe zhvillimit të  burimeve njerezore

Area 4. Studime Sociale

Area 5. Çështje të metodologjive në Edukim

Për aplikime,   kontaktoni në:

E mail : scfsd.conference@gmail.com

Per me teper informacion, visitoni faqen  e conferences

 http://scfsd.univlora.edu.al

 

Shkarko thirrjen te plote[:]