[:sq]Ndriçimi i Godinës së Universitetit tonë në mbështetje të 16 ditëve të aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore.[:]

[:sq] Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, mbrëmjen e ditës së Premte, 23 Nëntor 2018, në bashkëpunim me OKB dhe UNFPA, u ndriçua me ngjyrën Portokalli në mbështetje të nismës “Bëj Portokalli gjithë Botën; Dëgjomëni dhe mua; Bashkohu për t’i dhënë fund Dhunës ndaj Gruas”. Ngjyra Portokalli që universiteti yne morri të Premten mbrëma, përfaqëson një të ardhme Read More…

[:sq]Forumi Pabarazitë dhe Dhuna me Bazë gjinore – Perceptimet dhe Roli i të rinjve.”[:]

[:sq]Në ambientet e sallës Rilindja, datë 26.11.2018, ora 10.00 u zhvillua forumi tematik “Pabarazitë dhe Dhuna me Bazë gjinore – Perceptimet dhe Roli i të rinjve.” Forumi u organizua ne vazhdën e aktiviteteve ndërgjegjësuese e informuese që po zhvillohen në kuadër të 16 ditëve ndërkombëtare të aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore. Fokusi ishte tëk roli i të rinRead More…

[:sq]Takim “Marrja e Presidencës së rradhës së Bashkimit Europian nga Austria”[:]

[:sq] Në ambientet e sallës Rilindja, datë 22.11.2018, ora 11.00 u zhvillua takimi për “Marrja e Presidencës së rradhës së Bashkimit Europian nga Austria” dhe politikave të mundshme të do të ndiqen për zonën e Ballkanit. Takimi u hap prej; Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë; vazhdoi me Dr. Johann Sattler dhe me Prof. Dr. Arben Malaj. AmRead More…