[:sq]I jepet titulli Doctor Honor Causa Prof. Dr. Matteo Mandalá[:en]Honoris Causa is awarded to Prof. Dr. Matteo Mandala[:]

[:sq]Diten e enjte ne sallen rilindja u zhvillua ceremoni e dhenie se titullit te nderit “Honoris causa” albanologut te shquar Matteo Mandala. Ne ceremonine  e organizuar ishin te Prof. Francesko Altimari,Prof. Shaban Sinani dhe autoritete te pushtetit vendor dhe institucione te ndryshme. Ne fund te kesaj ceremonie Prof. Matteo Mandala i dhuroi te pranishemve librin e tij ” Studime AlbanologjikeRead More…