[:sq]TARIFAT VJETORE TË SHKOLLIMIT NË UNIVERISTETIN “ISMAIL QEMALI”, VLORË PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019[:]

[:sq]VENDIM PËR MIRATIMIN E TARIFAVE VJETORE TË SHKOLLIMIT PËR STUDENTËT QË NDJEKIN STUDIMET NË UNIVERISTETIN “ISMAIL QEMALI”, VLORË PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019 Bazuar në nenet 3/3/ç, 6/30, 49/1/a të ligjit nr. 80/2015 “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë”, Vendimin e Këshillit të Ministrave nr.Read More…

[:sq]Konferencën e Gjashtë Kombëtare Shkencore, me temë : “Rëndësia e Edukimit të Vazhduar në Fushën e Pedagogjisë së Specializuar”.[:]

[:sq]KONFERENCA E VI KOMBËTARE SHKENCORE ME TEMË: “RËNDËSIA E EDUKIMIT TË VAZHDUAR NË FUSHËN E PEDAGOGJISË SË SPECIALIZUAR” Qëllimi dhe Objektivat e Konferencës Universiteti “Ismail Qemali” në Vlorë në bashkëpunim me Shoqatën “Psikologët Shqiptarë” dhe Fondacionin “Vatra Qytetare Vlonjate” organizojnë Konferencën e Gjashtë Kombëtare Shkencore, me temë : “RRead More…

[:sq]I jepet titulli Doctor Honor Causa Prof. Dr. Matteo Mandalá[:en]Honoris Causa is awarded to Prof. Dr. Matteo Mandala[:]

[:sq]Diten e enjte ne sallen rilindja u zhvillua ceremoni e dhenie se titullit te nderit “Honoris causa” albanologut te shquar Matteo Mandala. Ne ceremonine  e organizuar ishin te Prof. Francesko Altimari,Prof. Shaban Sinani dhe autoritete te pushtetit vendor dhe institucione te ndryshme. Ne fund te kesaj ceremonie Prof. Matteo Mandala i dhuroi te pranishemve librin e tij ” Studime AlbanologjikeRead More…

[:sq]Lista e Aplikantëve fitues Raundi i II[:]

[:sq][tab] [tab_item title=”Fakulteti i Ekonomisë”] FE Administrim Biznesi 2018 – 2019 Lista aplikanteve fitues ne degën Administrim Biznesi Ekonomiks 2018 – 2019 Lista aplikanteve fitues ne degën Ekonomiks Financë 2018 – 2019 Lista aplikanteve fitues ne degën Financë Kontabilitet 2018 – 2019 Lista aplikanteve fitues ne degën Kontabilitet Marketing 2018 – 2019 Lista aplikanteve Read More…

[:sq]FIRST STUDENT CONFERENCE ON LANGUAGE, LITERARY AND CULTURAL STUDIES – 07 NOVEMBER 2018[:]

[:sq]The Department of Foreign Languages is excited to announce its First Conference that will bring together Students of Language, Literary and Cultural Studies. The Student Conference aims to showcase the academic talents of Albanian and international students as well. All are welcome! Students of Humanities are eligible to submit proposals to present papers, research projects and posters Read More…