njoftime

[:sq]I jepet titulli Doctor Honor Causa Prof. Dr. Matteo Mandalá[:en]Honoris Causa is awarded to Prof. Dr. Matteo Mandala[:]

[:sq]Diten e enjte ne sallen rilindja u zhvillua ceremoni e dhenie se titullit te nderit “Honoris causa” albanologut te shquar Matteo Mandala. Ne ceremonine  e organizuar ishin te Prof. Francesko Altimari,Prof. Shaban Sinani dhe autoritete te pushtetit vendor dhe institucione te ndryshme. Ne fund te kesaj ceremonie Prof. Matteo Mandala i dhuroi te pranishemve librin e tij ” Studime Albanologjike”

[slide-anything id=’12593′][:en]On Thursday, in the “Rilindja” hall was held the ceremony of honorary title “Honoris Causa” to the distinguished albanologist professor Prof. dr. Dr. Matteo Mandalá. The ceremony was attended by Prof. Dr. Roland Zisi, Prof. Francesko Altimari, Prof. Dr. Shaban Sinani and the authorities of local government and various institutions. The participants presented the scientific activity and contribution in the field of Albanology. At the end of the ceremony, Prof. Dr. Matteo Mandalá donated to the audience his book “Albanological Studies”.”Honoris Causa is awarded to Prof. Dr. Matteo Mandala”

[slide-anything id=’12593′][:]