[:sq] Në Impiantin e Përpunimit të Mbetjeve Urbane[:]

[:sq]Në mbështetje të realizimit të programit mësimor të MSc, Biologji Mjedisore, Departamenti i Biologjisë në dt. 6/2/2018 zhvilloi një vizitë për prodhimin e Energjisë Elektrike “Albtek-Energy”, Elbasan. Përmes kësaj vizite studentët u njohën praktikisht me proceset teknologjike, kapacitetet përpunuese të impiantit si dhe impaktin mjedisor pozitiv të tij.   Read More…

[:sq]Njoftim punësimi[:]

[:sq]  NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të plotë, referuar nevojave të mësimdhënies në Departamentin e Edukimit, për vitin akademik 2017-2018 si më poshtë:     FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE   DEPARTAMENTI EDUKIMIT   Personel akademik me angRead More…

[:sq]DITA BOTERORE KUNDER KANCERIT[:]

[:sq]Me rastin e 4 Shkurtit, Ditës Botërore kundër Kancerit, nën sloganin “Identifikimi i hershëm shpëton jetë”, pedagoge të FSHP, Departamenti i Kujdesit Shëndetësor me pjesëmarrjen e studenteve të Masterit Profesional në Pediatri organizuan një aktivitet promocional-informues-edukativ me të rinjtë, studentë të Universitetit të Vlorës. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte iRead More…

[:sq]Takim në Ambasadën Amerikane në Tiranë[:]

[:sq]Ditën e Premte, më datë 02.02.2018 një grup studentësh të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë nën kujdesin e veҫantë të Rektorit të Universitetit Prof.Dr Roland Zisi bënë një takim në Ambasadën Amerikane në Tiranë. Studentët u takuan me Ambasadorin e SH.B.A-së në Shqipëri, Shkëlqesinë e tij, Z. Donald Lu dhe me përfaqësues të tjerë të rëndësishëm të cilët uRead More…

[:sq]Promocioni Shëndetësor[:]

[:sq]”Ditën e Enjte u realizua Promocioni Shëndetësor në ambientet e Godinës C. Ky aktivitet u realizua nga studentët e Departamentit të Biologjisë, viti i parë Master Profesional dhe Shkencor në kuadër të lëndës “Higjena dhe Shëndeti“ me Lektore Aurora Bakaj. Studentët fillimisht kanë realizuar një studim shkencor me tema të caktuara. Për realizimin e këtyre punimeve ata kaRead More…

[:sq]TAKIMI NE FINLANDE[:]

[:sq] Në datat 22-26 Janar 2018,delegacioni i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, i drejtuar nga Zv. Rektor Ph.D. Enkelejd A. Mëhilli, zhvilloi një sërë takimesh mjaft të rëndësishme dhe me interes pranë Universitetit të qytetit  “Turku” në Finlandë. Universiteti i Turku është universiteti i dytë më i madh në vend, pas Universitetit të Helsinkit, sipas regjistrimit tRead More…