VKM

[:sq]VKM nr. 75 date 12.2.2018 Për miratimin e modelit të financimit të Institucioneve Publike të Arsimit të Lartë dhe Kërkimit Shkencor[:]

[:sq][tab]

[divider]

[divider]

[divider]

 

[divider]

[divider][divider]

[/tab_item]

[tab_item title=”VKM Nr.75, datë 12.02.2018″]

[/tab_item]

[/tab][:]