Aktivitete njoftime Njoftime FSHTN

[:sq]Promocioni Shëndetësor[:]

[:sq]

“Ditën e Enjte u realizua Promocioni Shëndetësor në ambientet e Godinës C. Ky aktivitet u realizua nga studentët e Departamentit të Biologjisë, viti i parë Master Profesional dhe Shkencor në kuadër të lëndës “Higjena dhe Shëndeti“ me Lektore Aurora Bakaj. Studentët fillimisht kanë realizuar një studim shkencor me tema të caktuara. Për realizimin e këtyre punimeve ata kanë bashkëpunuar me Mjek të Specialiteteve të ndryshme, kanë realizuar analiza në Institucione Shëndetësore ose kanë shpërndarë formular duke analizuar në thelb aspektin biologjik të projektit. Pasi kanë kryer vlerësimet përkatëse, punimet i promovuan në aktivitet me qëllim rritjen e ndërgjegjësimit të gjithë studentëve të Universitetit mbi problematika të ndryshme shëndetësore.”

Faleminderit

“Ditën e Enjte u realizua në ambientet e Godinës C. Ky aktivitet u realizua nga studentët e Departamentit të Biologjisë, viti i parë Master Profesional dhe Shkencor në kuadër t[:]