[:sq]Udhëzim Nr.5, datë 19.02.2018[:]

[:sq][tab] [divider] [divider] [divider]   [divider] [divider][divider] [/tab_item] [tab_item title=”Udhëzim Nr.5, datë 19.02.2018 Për përcaktimin e elementeve përbërëse të raportimit vjetor dhe afatit për raportim të Institucioneve te Arsmit të Lartë”]    [/tab_item] [/tab][:]Read More…