[:sq]Udhëzim Nr.5, datë 19.02.2018[:]

udhezime

[:sq][tab]

[divider]

[divider]

[divider]

 

[divider]

[divider][divider]

[/tab_item]

[tab_item title=”Udhëzim Nr.5, datë 19.02.2018 Për përcaktimin e elementeve përbërëse të raportimit vjetor dhe afatit për raportim të Institucioneve te Arsmit të Lartë”]

 

[/tab_item]

[/tab][:]