VKM

[:sq]VKM Nr.112, datë 23.02.2018 Për përcaktimin e kritereve për fitimin e gradës shkencore “Doktor” dhe të standardeve shtetërore për fitimin e titujve akademikë “Profesor i Asociuar” dhe “Profesor”[:en]VKM Nr.112, datë 23.02.2018[:]

[:sq][tab]

[divider]

[divider]

[divider]

 

[divider]

[divider][divider]

[/tab_item]

[tab_item title=”VKM Nr.112, datë 23.02.2018″]

[/tab_item]

[/tab][:en][tab]

[divider]

[divider]

[divider]

 

[divider]

[divider][divider]

[/tab_item]

[tab_item title=”VKM Nr.112, datë 23.02.2018 Për përcaktimin e kritereve për fitimin e gradës shkencore“Doktor” dhe të standardeve shtetërore për fitimin e titujve akademikë “Profesor i Asociuar” dhe “Profesor””]

[/tab_item]

[/tab][:]