Pyetjet e formimit Per Fakultetin e FSHP, Bachelor dhe Master

Pyetjet e formimit Per Fakultetin e FSHP, Bachelor dhe Master Infermieri e Pergjithshme Infermieri Mami Master – Infermieri Patologjike Master – Infermieri Kirurgjikale Master – Infermieri Pediatrike
Vazhdo Leximin →

Zgjedhjet ne Fakultetin e Shkencave Teknike

VENDIME Vendim per shpalljen e fitusve te KZF-ve Vendim per caktimin e afateve per regjiatrim te kandidateve Vendim per miratimin e modelit te vertetimit prej KZF Vendim per konstituimin e komisionit te zgjedhjeve te FSHT Vendim per zgjedhjen e kryetarit te komisionit te zgjedhjeve te
Vazhdo Leximin →

Universiteti Vlorës, njofton te gjithë studentët se zhvillohet testi ndërkombetar i gjuhes Angleze

Universiteti Vlorës, njofton te gjithë studentët që në datën 01 Shkurt 2017, ora 14:00, zhvillohet testi ndërkombetar i gjuhes Angleze: TOEIC L&R ETS dhe Universiteti Vlorës kanë një marrëveshje bashkëpunimi sipas se cilës Fakulteti Ekonomik është Authorized Test Center Lista e t
Vazhdo Leximin →

Njoftim aplikimi për personel ndihmës akademik

Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, shpall konkursin për vendet e lira të punës për punonjës ndihmës akademik me karakter mësimor. Të interesuarit duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtëme: -Të kete mbaruar ciklin e parë të studimeve në fushën e Infermierisë Preferohen ka
Vazhdo Leximin →

Njoftim aplikimi per personel akademik me angazhim të plotë

Lënda: Njoftim aplikimi per personel akademik me angazhim të plotë ne Universitetin “Ismail Qemali” Drejtuar: Fakultetit te Shkencave Teknike Zyres se Burimeve Njerezore Drejtorise se Komunikimit Drejtorise se IT-se Ne mbeshtetje te nenit 64 te ligjit Nr. 80/2015 “Per Arsi
Vazhdo Leximin →

Ceremoni e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa”

Universiteti “Ismail Qemali” me date 20 Janar, ora 11:00 Salla Rilindja organizon Ceremoninë e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa” Prof.Dr. Triantafyllos Almpanis dhe Prof. Genuario Belmonte, dy personalitete të shquara botërore në fushën akademike dhe shkencore,
Vazhdo Leximin →

Bursa per studime universitare dhe pasuniversitare ne Turqi

INFORMACION NGA ZYRA E PROJEKTEVE Zyra e Projeketeve ju ben me dije se Republika e Turqise ka siguruar mundesine per te akorduar studenteve bursa per studime universitare dhe pasuniversitare ne Turqi per vitin akademik 2016-2017. Afati per burset pasuniversitare do te behen mes datave
Vazhdo Leximin →

Regjistrimi ne sistemin ESSE 3

Njoftohen të gjithë studentët e Diplomës së nivelit te parë të studimeve BACHELOR, se janë hapur regjistrimet në sistemin elektronik të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë. Për tu regjistruar klikoni në ESSE 3 në krye të faqes, ose klikoni linkun e mëposhtëm ESSE 3, më pa
Vazhdo Leximin →

Erasmus Mundus: Projekti Green Tech Western Balkans Thirrja e trete per aplikime mobiliteti

Njoftohen të gjithë STUDENTET si dhe STAFI AKADEMIK dhe ADMINISTRATIV se është hapur thirrja e tretë për aplikime për mobilitete në UNIVERSITETET EUROPIANE partnere të projektit Green Tech Western Balkans- Smart and Green technologies for sustainable and innovative societies in Wester
Vazhdo Leximin →

Erasmus Plus: Mobilitet trajnimi ne Poloni-UCTE, Sucha

Bazuar në marrveshjen për mobilitet stafi dhe studentë, Key action 1, Erasmus Plus, që Universitti i Vlores ka lidhur me Universitetin College of Tourism and Ecology, SUCHA, Poloni ( UCTE), ju rikujtoj se është e hapur thirrja për aplikime për mobilitet 5 ditë me qëllim trajnimi në fu
Vazhdo Leximin →