Fuqizimi i votuesve për herë të parë si avokatë të barazisë gjinore në zgjedhjet e përgjithshme 2017

Në datën 06.06.2017  ora 11:00  në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë  pranë Amfiteatrit godina “C” në bashkëpunim me Balkan Youth Link Albania do të zbatohet projekti me titull ‘Fuqizimi i votuesve për herë të parë si avokatë të barazisë gjinore në zgje
Vazhdo Leximin →

Njoftim punësimi. Anullohet!

Ky njoftim anullohet! Për më shumë inforamcioni klikoni më poshtë: Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, shpall konkursin për 2(dy) vende të lira të punës, për punonjës ndihmës akademik me karakter administrativ, me angazhim me kohë të plotë, si më poshtë:   1 (Një) persone
Vazhdo Leximin →

Ceremonia e mbylljes së Shkollës Verore “Informim dhe Privatësi” 2017

Në dt. 02.05.2017 ora 9:00 në Universitetin “Ismail Qemali” Të Vlorës, në sallën “Rilindja” do të zhvillohet Ceremonia e mbylljes së Shkollës Verore “Informim dhe Privatësi” 2017. Të gjithë studentët e departamentit të Drejtësisë të cilët u bënë pje
Vazhdo Leximin →

Kontribo dhe ti për fëmijët me aftësi të kufizuar!

Nëse kontribojmë të gjithë nga pak, në fund do të mblidhen shumë!                                                                          Kontribo dhe ti për fëmijët me aftësi të kufizuar, bamirësia nuk të varferon! Universiteti  “Ismail qemali” në bashkëpunim me studentët e vitit të
Vazhdo Leximin →

“Doctor Honoris Causa” Z. Muzafer Korkuti

Sot, më datë 31.05.2017 në Universitetin“ Ismail Qemali” Vlorë, pranë sallës “ Rilindja” u organizua ceremonia e dhënies së titullit: “Doctor Honoris Causa” Z. Muzafer Korkuti me propozim të Fakulteti i Shkencave Humane me motivacionin: “Personalitet i shkencës dhe kulturës me kontrib
Vazhdo Leximin →

MUNDESI APLIKIMI

Startup-et e të rinjëve! APLIKO në Startups Battle apo Beteja e Startup-eve – një garë mes ideve dhe koncepteve të biznesit për të fituar 10,000.00 € (5,000.00 € cash dhe 5,000.00 € shërbime). Startups Battle (emisioni i parë televiziv i realizuar dhe prodhuar në Kosovë) përveç
Vazhdo Leximin →

FORUME SHKENCORE PUBLIKE

Të nderuar Zonja dhe Zotërinj,   Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI),  ju bën me dije se, nga  data 17 Maj- 9 Qershor 2017 në ambientet e Akademisë së Shkencave organizohen FORUME  SHKENCORE PUBLIKE me autorët e veprave fituese dhe të nominuara për cmi
Vazhdo Leximin →

Trajnim për biznesin, “Start Up” e reja

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë  kryesisht Fakulteti i Ekonomisë në bashkëpunim me Yunus Social Business në datën 31 Maj 2017 ora 09;00 pranë “Godinës A” Salla 301, organizojnë trajnim për Biznesin në lidhje me “Start Up” e reja . Janë të ftuar t
Vazhdo Leximin →

NJOFTIM PER MARATONEN

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë sot më datë 29 MAJ ora 10:00 organizoi “Maratonën 2017 “me student, nxënës shkollash të mesme dhe qytetarë të Vlorës, të cilët vrapuan nën slloganin “Jo Diskriminimit, Jo Racizmit”, nën kujdesin e vëçantë të Zv. Rektorit Dr. Enkeleint MECHILLI dhe Se
Vazhdo Leximin →

Maratona 2017

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në datën 29 MAJ ora 10:00 organizon “Maratonën 2017” në qytetin e Vlorës,  me qëllim sensibilizimin e qytetarëve si dhe gjithë pjesëmarrësve në këtë Maraton kundër nxitjes së diskriminimit dhe racizmit. Realizimi i kësaj maratone do të sjellë vazhdim
Vazhdo Leximin →