[:sq]Thirrje për aplikim për shkëmbim administrativ dhe akademik në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (METU) në Turqi. [:]

[:sq]Thirrje për aplikim Universitetit Teknik i Lindjes së Mesme (Middle East Technical University- METU) në Turqi ka hapur thirrjen për shkëmbimin e 2 (dy) personel administrativ dhe 1 (një) personel akademik për pjesëmarrje në aktivitete trajnuese dhe mësimdhënies për semestrin e vitit akademik 2017-2018 në Ankara, Turqi. Pjesëmarrja financohet nga grantet e Erasmus + ICM. Read More…

[:sq]Thirrje për aplikim për pedagogë të ftuar për vitin akademik 2018-2019 në universitetin e Torinos në Itali[:]

[:sq]Thirrje për aplikim   Në kuadër të nenit 7 të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit”, Statutin dhe Strategjisë së Ndërkombëtarizimit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë ju njoftojmë se Universiteti i Torinos në Itali po shpall, për të katërtin vit radhazi, thirrjen për aplikime për  pedagogë të ftuar në kuadër të Programit për PedagogRead More…

[:sq]Njoftim punësimi[:]

[:sq]NJOFTIM Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vend të lirë pune, për personel akademik me angazhim me kohë të pjesshme, referuar nevojave të mësimdhënies në departamentin e Inxhinierive dhe Teknologjisë Detare, për Semestrin pranverë 2018 si më poshtë:   FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE   DEPARTAMENTI I INXHINIERIVE DHE TEKNOLOGJISRead More…

[:sq]Thirrje për aplikim për bursa studimi nga Ambasada Greke në Republikën e Shqipërisë[:]

[:sq]Thirrje për aplikim Në kuadër të nenit 7 të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit”, Statutin dhe Strategjisë së Ndërkombëtarizimit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe bashkëpunimit me Ambasadën Greke në Republikën e Shqipërisë, njoftojmë të gjithë studentët e programeve të studimit Bachelor dhe Master për mundësinë e përfitimit të dy Read More…

[:sq]Njoftim për aplikim[:]

[:sq]Për përzgjedhjen e Gjyqtarit të Shqipërisë në Gjykatën Evropiane të të Drejtave të Njëriut (shtyhet afati i aplikimit, deri në datën 16 Prill 2018) [tab] [divider] [divider] [divider]   [divider] [divider][divider] [/tab_item] [tab_item title=”Për përzgjedhjen e Gjyqtarit të Shqipërisë në Gjykatën Evropiane të të Drejtave të Njëriut”]  Read More…

[:sq]Takimi informues me Ambasadorin Izraelit në Shqipëri, Z. Boaz Rodkin[:]

[:sq]Më datë 19.03.2018, pranë Sallës “Rilindja” u realizua takimi informues midis studentëve të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë dhe Ambasadorit të Izraelit në Shqipëri, Shkëlqesinë e tij Z. Boaz Rodkin. Takimi nisi me fjalën përshëndetëse të Rektorit Prof. Dr. Roland Zisi, i cili i kushtoi një rëndësi të veçantë rolit të Qytetit të Vlorës në krijimin e dRead More…

[:sq]VKM Nr.112, datë 23.02.2018 Për përcaktimin e kritereve për fitimin e gradës shkencore “Doktor” dhe të standardeve shtetërore për fitimin e titujve akademikë “Profesor i Asociuar” dhe “Profesor”[:en]VKM Nr.112, datë 23.02.2018[:]

[:sq][tab] [divider] [divider] [divider]   [divider] [divider][divider] [/tab_item] [tab_item title=”VKM Nr.112, datë 23.02.2018″]  [/tab_item] [/tab][:en][tab] [divider] [divider] [divider]   [divider] [divider][divider] [/tab_item] [tab_item title=”VKM Nr.112, datë 23.02.2018 Për përcaktimin e kritereve për fitimin e gradës shkencoRead More…