njoftime Thirrje

Kurse Erasmus Mundus të ofruara nga Universiteti i Padovës

Universiteti i Padovës, së bashku me universitete të tjera anembanë Evropës dhe botës, ofron një numër të madh programesh Master Erasmus Mundus të hapura për studentë nga e gjithë bota.

Lista e plotë e kurseve Erasmus Mundus të ofruara nga Universiteti i Padovës gjendet nw linkun: https://www.unipd.it/en/erasmus-mundus-joint-master

Bursa të plota janë në dispozicion për të mbështetur studentët pjesëmarrës.