njoftime Thirrje

Bursat e rezervuara për aplikantët nga vendet jo anëtare të BE-së – STAR + LMINT (2024/2025) Breshia, Itali

Bursat e rezervuara për aplikantët nga vendet jo anëtare të BE-së – STAR + LMINT (2024/2025)

 

Universiteti i Breshias në Itali për vitin akademik 2024/2025 shpall thirrjen për ofrimin e 20 bursave për studentët që mbajnë një diplomë të marrë në një vend jo anëtar të BE-së si vijon:

 

  1. STAR “Studentët në rrezik”, për studentët me kombësi dhe me vendbanim në një vend në zhvillim ose nga vendet e mëposhtme të përcaktuara si prioritet nga Agjencia Italiane për Bashkëpunim: Kuba, Egjipt, El Salvador, Jordani, Irak, Kenia, Liban, Tunizia dhe territoret palestineze.
  2. LMINT n. 14 bursë për studentët që mbajnë një diplomë bachelor me kohëzgjatje minimale prej tre vitesh, të marra në një vend jo anëtar të BE-së, dhe që synojnë të regjistrohen në një program masteri që mësohet në anglisht.

Më shumë informacion mbi këtë thirrje e gjeni:

https://www.unibs.it/en/university/work-us/calls-and-notices/scholarships-reserved-applicants-non-eu-countries-star-lmint-ay-20242025

 

Afati aplikimit është deri në 15/02/2024.