Ditës Ndërkombëtare kundër HIV-AIDS, data 1 Dhjetor

Në kuadër te 1 Dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare kundër HIV-AIDS, Departamenti i Kujdesit Shëndetësor në bashkëpunim me studentët e programit Bachelor në Infermieri Mami, organizuan dhe realizuan leksionin e hapur me tematikë “Ndërgjegjësimin e të rinjve për parandalimin e HIV-AIDS”, me maturantët e Shkollës së Mesme “Ali Demi”, Vlorë. Në këtë aktivitet u prezantuan tema si:
Read More…

Bursa Erasmus+ për studentë me Universitetin Shtetëror të Shkencave të Aplikuara në Racibórz, Poloni

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility.   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Shtetëror të Shkencave të Aplikuara në Racibórz, Poloni në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikojnë pRead More…

Bursa Erasmus+ mësimdhënie për stafin akademik me kohë të plotë Universitetin e Zielona Gorës në Poloni (University of Zielona Gora)

Thirrje për bursa mësimdhënie për stafin akademik me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility.   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Zielona Gorës në Poloni (University of Zielona Gora), në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë stafin me Read More…

Personel administrativ me kohë të plotë, në pozicionin Mirëmbajtës

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin nr.130 datë 05.12.2023 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: Personel administrativ me kohë të plotë, në pozicionin “Mirëmbajtës”, pranë Sektorit të Shërbimeve, Drejtoria e Shërbimeve Mbështetëse, në Universitetin “IsmaiRead More…