PJESËMARRJE NË LEKSION ONLINE “TË TËRHEQËSH KONSUMATORËT DREJT NJË MËNYRE TË QËNDRUESHME MJEDISORE”

Forumi i Rektorëve të Evropës Juglindore dhe Ballkanit Perëndimor fton studiuesit të marrin pjesë në leksionin online “Të tërheqësh konsumatorët drejt një mënyre të qëndrueshme mjedisore”, i cili do të mbahet të mërkurën më 25 tetor 2023, në orën 14:00. CEST, nga Prof. Dr. Sara Dolnicar (Universiteti i Queensland, Australi). Leksioni do të zhvillohet në gjuhën angleRead More…

Dita Kombëtare e Depistimit për Kancerin e Gjirit

Në kuadër të Ditës Kombëtare të Depistimit për Kancerin e Gjirit, Departamenti i Kujdesit Shëndetësor pranë Fakultetit të Shëndetit, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, organizoi në ambjentet e Qendrës së Formimit Profesional, Vlorë, aktivitetin promocional për të rritur sensibilizimin lidhur me temën :“Parandaloje Kancerin e Gjirit! Prek-Vrojto- Kontrollo!” Read More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universiteti Mesdhetar Helen (Hellenic Mediterranean University) në Greqi

Thirrje për bursa studimi ose praktike për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility.   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Universiteti Mesdhetar Helen (Hellenic Mediterranean University) në Greqi në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të aplRead More…

Java Botërore e Sëmundjeve Reumatizmale

Në dt. 18 Tetor 2023, në kuadër të  Javës Botërore të Sëmundjeve Reumatizmale që starton në datë 12 Tetor – Dita Botërore e Artritit dhe kulmon në datë 20 Tetor – Dita Botërore e Osteoporozës, Qendra Kërkimore Shkencore për Shëndetin Publik, pranë Fakultetit të Shëndetit, Universiteti ‘Ismail Qemali’ Vlorë, zhvilloi aktivitetin promocional me temë : “ Aktiviteti Read More…