njoftime

PJESËMARRJE NË LEKSION ONLINE “TË TËRHEQËSH KONSUMATORËT DREJT NJË MËNYRE TË QËNDRUESHME MJEDISORE”

Forumi i Rektorëve të Evropës Juglindore dhe Ballkanit Perëndimor fton studiuesit të marrin pjesë në leksionin online “Të tërheqësh konsumatorët drejt një mënyre të qëndrueshme mjedisore”, i cili do të mbahet të mërkurën më 25 tetor 2023, në orën 14:00. CEST, nga Prof. Dr. Sara Dolnicar (Universiteti i Queensland, Australi).

Leksioni do të zhvillohet në gjuhën angleze nëpërmjet aplikacionit ZOOM.

Për të marrë pjesë në leksion klikoni në linkun: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=35DMpoD13EmQP4evWnUzjsc3Cb8tsSNFrLW6Eop1t7JURFZRU09YQlhNWlc3NFU4UjFaUjhQRlpGVi4u