UV NDERON ME TITULLIN E LARTË AKADEMIK “DOCTOR HONORIS CAUSA”, Z. PATRIZIO DI TURSI, KËSHILLTAR I PRESIDENTIT TË SENATIT TË REPUBLIKËS SË ITALISË

Ditën e hënë, datë 11.09.2023 u organizua në mjediset e Sallës “Rilindja”, të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, ceremonia e nderimit  të Z. Patrizio Di Tursi, Këshilltar i Presidentit të Senatit të Republikës së Italisë, me titullin e lartë akademik “Doctor Honoris Causa”, me motivacionin “Për kontribut të veçantë dhe të spikatur në procesin e ndërkombëtarRead More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin e  Padovës në Itali (University of Padua)

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility.   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e  Padovës në Itali (University of Padua) në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikojnë për bursë për mobRead More…