Shpallet konkursi online BALKATHON 4.0

  Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal (RCC) ka shpallur edicionin e 4-të të eventit të konkurrencës rajonale – BALKATHON 4.0, i cili ka të bëjë me konkursin online të markës tregtare për idetë dhe zgjidhjet më të mira dixhitale nga Ballkani Perëndimor.   Fushat ku fokusohet konkursi janë “Turizmi i Qëndrueshëm”, “Ekonomia e Gjelbër” dhe “Sipërmarrjen”.
Read More…