NJOFTIM – UV nderon me titullin e lartë akademik “Doctor Honoris Causa”, Z. Patrizio Di Tursi (Këshilltar i Presidentit të Republikës së Italisë).

Ditën e hënë, datë 11.09.2023, ora 11:00, në mjediset e Sallës “Rilindja”, të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, do të zhvillohet ceremonia e nderimit të Z. Patrizio Di Tursi (Këshilltar i Presidentit të Republikës së Italisë), me titullin e lartë akademik “Doctor Honoris Causa”, me motivacionin “Për kontribut të veçantë dhe të spikatur në procesin e ndërkomRead More…